ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό με ανατροπή (1-2) για την Κ19 του Άρη επί του Ιωνικού στην πρεμιέρα! (photos)

Η… συνήθεια που έγινε λατρεία για την Κ19 του Άρη! Όπως έκαναν πέρσι σε αρκετά ματς, έτσι και φέτος οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη με ανατροπή!

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ19 της Super League -ξεκίνησε από τη 2η αγωνιστική για όλες τις ομάδες- ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα του Ιωνικού Νικαίας, παίζοντας μάλιστα και με δέκα παίκτες από το 65′ λόγω αποβολής.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι, με τους παίκτες του Τέλη Τερζή να βγάζουν αντίδραση και να παίρνουν το προβάδισμα από το ημίχρονο.

Αρχικά ο Άρης ισοφάρισε στο 15’ και στο 39’ με τον Τσιπούρα έφτασε στην ανατροπή. Ο Άρης έπαιζε από το 65′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χρυσόπουλου.

Το σκορ διατηρήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, που κράτησε μέχρι το 98′, με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν στη νίκη με 2-1, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η σύνθεση του Άρη: (κόουτς Τερζής), Τρίγκατζης, Τσέρα (90′ Σγουρός Η.), Χρυσόπουλος, Καραμανλής, Βακουφτσής, Σαλιάρης, Πάγιος, Τσιάτσιος, Σγουρός Ρ. (60′ Μακρής, 90’Μεταξάς), Τσιπούρας (60’Χατζηιωάννου), Παναγίδης (87′ Άντσος).

To Top