Διπλό με Γρηγορίου στον πάγκο για τον Ιωνικό (0-2) στη Λαμία (video)

Το ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του Ιωνικού απέναντι στην πρώην ομάδα του, τη Λαμία, αποδείχθηκε πέρα για πέρα γούρικο, καθώς οι Νικαιώτες έχοντας και την τύχη με το μέρος τους έφυγαν με το τεράστιο «διπλό» (2-0) από το «Αθανάσιος Διάκος» (πρώτη νίκη μετά από 5 σερί ήττες) και με τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και αυτή εκτός έδρας (5/11, 2-0 τον ΟΦΗ), με την οποία έβαλαν «φωτιά» στη μάχη της παραμονής.

Το αυτογκόλ του Μπεχαράνο στο 19΄ και το τέρμα του Βαλεριάνου στο 44΄ διατήρησαν μεν τους «κυανόλευκους» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, αλλά πλησίασαν στο -1 από τη σημερινή τους αντίπαλο και στο -2 από το Λεβαδειακό, που νωρίτερα ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 3-2.

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Νούνιες (55΄ Ντε Βινσέντι), Βέργος (45΄+2 Μανούσος), Σλίβκα, Μπεχαράνο (55΄ Στάνκο), Μαρτίνεθ (73΄ Τσιλούλης), Παούλαβετς, Ρόμανιτς, Βασιλαντωνόπουλος (73΄ Σιμόν), Αμπάντα.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Γούλερι (46΄ Καμπράλ), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς (90΄+2 Τσιμπσάχ), Φαντιγκά (87΄ Ρουμπουλάκου), Κάνιας, Σεμπά (77΄ Αντούνιες), Μάντζης.

To Top