“Διπλό” με την Νέων υπό το βλέμμα του Κάμπος

Οικογενειακό «διπλό» με την ομάδα των Νέων περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα όσων παικτών δεν πήραν χρόνο στο χθεσινό ματς με την Δόξα Δράμας, το οποίο διεξήχθη παρουσία του Πάουλο Κάμπος στο Δασυγένειο, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όπως ενημέρωσε το arisfc.gr: «Υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού της ομάδας μας, Πάουλο Κάμπος, πραγματοποιήθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού διπλού με την ομάδα Νέων του ΑΡΗ (Κ-19), στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν –κυρίως- όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Να σημειωθεί ότι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου παραβρέθηκαν τόσο ο επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, Γιώργος Γαλανός όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Τοπαλίδης.

Για αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»».

To Top