Διπλό ο Κολοσσός στο Λαύριο, χαμός για την παραμονή!

Σπουδαία νίκη με 71-69 πήρε ο Κολοσσός Ρόδου στην επανάληψη των 31 δευτερολέπτων κόντρα στο Λαύριο σε ένα αποτέλεσμα που βάζει «φωτιά» στη μάχη της παραμονής!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Συγκεκριμένα σε αυτό το διάστημα ο Μπράουνινγκ με τρίποντο έδωσε προβάδισμα με 70-69 στον Κολοσσό, ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση του Λαυρίου ο Μιλόσεβιτς έκανε λάθος και στη συνέχεια χρεώθηκε με φάουλ πάνω στον Μπιλή. Ο παίκτης του Κολοσσού με 1/2 βολές έδωσε αέρα δύο πόντων στην ομάδα του (71-69) στα 5” πριν από το τέλος, ενώ ο Περράκης αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή και η νίκη πήγε στα χέρια των παικτών του Κολοσσού!

Φυσικά τα… χρωστούμενα 31 δευτερόλεπτα ήταν μια… παρωδία καθώς  ο Μέλσον που είχε κάνει την παράβαση δεν βρίσκεται πια στην ομάδα του Λαυρίου, ενώ στον πάγκο του Κολοσσού δεν υπήρχε ο Νίκος Βετούλας. Επίσης οι Ροδίτες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι Τρε Ντεμπς, Μάλκολμ Λι, Ντιάντρε Λίγκινς και Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Με το αποτέλεσμα αυτό το Λαύριο βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας 31 βαθμούς, την ίδια στιγμή που Ρέθυμνο και Κύμη βρίσκονται στους 32. Ο Κολοσσός με το αποτέλεσμα αυτό έχει 29 πόντους και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Το Ρέθυμνο υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Κύμη ή σε τριπλή ισοβαθμία. Η Κύμη μειονεκτεί σε απλή ή τριπλή ισοβαθμία με οποιονδήποτε. Το Λαύριο υπερτερεί σε απλή ισοβαθμία τόσο με το Ρέθυμνο όσο και με την Κύμη.

Την τελευταία αγωνιστική τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν, όσον αφορά την παραμονή. Το Ρέθυμνο ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον Άρη, ενώ η Κύμη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το Λαύριο υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Βενετόκλειο.

Η βαθμολογία στην ουρά μετά τη νίκη του Κολοσσού:

  1. Ρέθυμνο 32 (7-18)
  2. Κύμη 32 (7-18)
  3. Λαύριο 31 (6-19)
  4. Κολοσσός Ρόδου 29 (5-19)*

*Ο Κολοσσός Ρόδου έχει παιχνίδι λιγότερο, αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

To Top