Διπλό… παραμονής για Αιγάλεω και Βέροια!

Το Αιγάλεω επικράτησε 2-0 στην έδρα της Καλαμάτας και ξέφυγε στο +4 από την Προοδευτική και την επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλη νίκη και για τη Βέροια μέσα στον Θεσπρωτό (0-1).

Σπουδαία νίκη για το Αιγάλεω που βρέθηκε εκ νέου σε θέση ισχύος! Το «σίτι» επικράτησε 2-0 μέσα στην Καλαμάτα και ξέφυγε στο +4 από την Προοδευτική και την επικίνδυνη ζώνη. Ο Τσιλιγκίρης με εκτέλεση φάουλ στο 32ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Ραμίρεζ στο 62’ να κλειδώνει το τρίποντο για την ομάδα του.
Οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης φαίνεται πως μένει η Athens Kallithea FC μετά το 0-0 στην έδρα των Χανίων, ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ επικράτησε 3-2 μέσα στην Επισκοπή αλλά φαντάζει απίθανο να προλάβει να σώσει την κατηγορία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στα μισά του πρώτου μέρους με τους Σκεντεράι (6’), Σταθόπουλος (22’), αλλά οι φιλοξενούμενοι το έφεραν «τούμπα» στο δεύτερο 45λεπτο. Δούμας (51’) και Ζαχαρός (55’) σε ένα πεντάλεπτο έφεραν το σκορ στα ίσα, με τον Φράγκο να σκοράρει με πέναλτι στο 89ο λεπτό για την απόλυτη ανατροπή.

 

Την ίδια ώρα, η Βέροια ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με την τεράστια νίκη της μέσα στην έδρα του Μακεδονικού (0-1). Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Μπελεβώνης στο 78ο λεπτό, χαρίζοντας το τρίποντο στη «βασίλισσα του βορρά», η οποία βρίσκεται στο +2 από τον υποβιβασμό.
Θεσπρωτός και Ηρακλής Λάρισας κόλλησαν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους να μένουν στα χαμηλά, ενώ χωρίς σκορ έληξε και το Αλμωπός Αριδαίας-Διαγόρας.

To Top