Διπλό… παραμονής για τη Λαμία στο Αγρίνιο (video)

Η Λαμία επέστρεψε στις νίκες στον πρώτο “τελικό” των πλέι άουτ, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1 στο Αγρίντιο. Με το “τρίποντο” αυτό η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα ανέβηκε στους 21 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον Ατρόμητο και παραμένει “ζωντανή” στο παιχνίδι της απευθείας παραμονής, ενώ επί της ουσίας στέλνει στην Super League 2 τον Απόλλωνα Σμύρνης από τον οποίο αποσπάστηκε 8 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν διπλή ευκαιρία στο 28΄. Ο Ντέιμπι Φλόρες εξαπέλυσε έναν κεραυνό έξω από την περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει λίγο άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Νταγκό από κοντά απείλησε, όμως ο Σαράνοφ, απέκρουσε.

Δύο λεπτά μετά ο Καρέλης έκλεψε την μπάλα και βγήκε απέναντι από τον Σαράνοφ, ο οποίος τον σταμάτησε με εκπληκτική επέμβαση. Στο 44΄ ο Μαλής αποχώρησε από τον αγώνα με κλάματα, μετά τον τραυματισμό του στον Αχίλλειο, διαισθανόμενος προφανώς ότι η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή.

Δευτερόλεπτα πριν το 45΄ η Λαμία προηγήθηκε με τον Μανούσο, ο οποίος με διπλή προσπάθεια και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιτωλικού νίκησε τον Ανέστη (1-0).

Το 2-0 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 77΄ με τον Ελευθεριάδη μετά από ωραία προσποίηση να “εκτελεί” τον Ανέστη, ενώ στο 82΄ ο Ντουάρτε μείωσε σε 1-2 για τους Αγρινιώτες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μαλής (44΄ Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Περέιρα (71΄ Αντούνες), Ντουάρτε, Μάρτενσον (71΄ Μπαρμπόσα), Μεντόσα, Φλόρες, Ντάγκο (81΄ Μόρσεϊ), Καρέλης (71΄ Βέργος)

ΛΑΜΙΑ (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Λούκας, Αντέτζο, Σαραμαντάς, Μανούσος (63΄ Τιρόνε, 85΄ Προβυδάκης), Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Μπανγκουρά (46΄ Ελευθεριάδης), Ρόμανιτς (85΄ Τζανετόπουλος), Καραμάνος (80΄ Βέλλιος)

To Top