Διπλό παραμονής για τον Έβρο Σουφλίου στον Ακροπόταμο

Σημαντική νίκη μέσα στον Ακροπόταμο για τον Έβρο Σουφλίου που επικράτησε 1-0 σε εξ’ αναβολής ματς και ξέφυγε εννιά βαθμούς απ’ τον υποβιβασμό, μόλις πέντε αγωνιστικές απ’ τον τέλος.

Από την άλλη πλευρά, ο τοπικός Άρης παραμένει πέμπτος… από κάτω και στο -3 από τη σωτηρία του, έχοντας βάλει πολύ δύσκολα στον εαυτό του για να σωθεί.

Μόλις στο 3’ οι Θρακιώτες βρήκαν δίχτυα με τον κορυφαίο παίκτη τους, τον Εμρέ που δείχνει ασταμάτητος φέτος στο σκοράρισμα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 25’.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών και κυρίως αυτών του Ακροποτάμου που κυνηγούσαν ένα γκολ για την ισοφάριση. Και τελικά ο Έβρος στάθηκε τυχερός για να φύγει με το διπλό, διότι η ομάδα του Βαβάλη είχε δοκάρι στο 90’ μην μπορώντας να «τσιμπήσει» έστω τον πόντο.

Παράλληλα έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Βασίλης Τσιομλεκίδης που ανέλαβε προ διημέρου.

Άρης Ακροποτάμου (Βαβάλης): Μπαντής, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, Σεφερίδης, Ρουσλάν, Ζωγραφάκης, Γκεοργκίεφ (59΄ Μονιός), Καμπερίδης, Βλάχος, Αποστολίδης (70΄ Γιόβτσεφ), Χιζανασβίλι.

Έβρος Σουφλίου (Τσιομλεκίδης): Μπινόπουλος, Γαβανάς, Τσαπάνης, Μπάμνιος, Κίτσος, Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης, Λαμπερνάκης, Εμρέ (81΄ Τοπούζης), Ευφραιμίδης (70΄ Αντωνιάδης), Μάτεφ (90΄ Γωνιάδης).

Πηγή: mikriliga.com

To Top