Διπλό παραμονής για τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη (0-2) – “Αυτοκτονία” της Ξάνθης με τον Αστέρα

Στο κρισιμότερο ματς της σεζόν ο Πανιώνιος δεν εμφανίστηκε αντάξιος των προσδοκιών, γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ανώτερο Παναιτωλικό και ψάχνει ένα θαύμα την τελευταία αγωνιστική για να σωθεί.

Ο Παναιτωλικός με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και άριστη διαχείρηση στην επανάληψη, πήρε ένα δίκαιο και σχετικά εύκολο τρίποντο στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, τον οποίο έσπρωξε προς την Super League 2! Κάκιστη εμφάνιση των γηπεδούχων, που δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών στο ίσως κρισιμότερο ματς της χρονιάς.

Πρώτη νίκη στη Νέα Σμύρνη για τον Παναιτωλικό, ήρθε την κατάλληλη στιγμή και πλέον δεν μπορεί να τερματίσει τελευταίος, ενώ του φτάνει ένας βαθμός την τελευταία αγωνιστική ή να μην κερδίσει η Ξάνθη για να μην μπει ούτε στη ζώνη των μπαράζ! Ψάχνει ένα θαύμα ο Πανιώνιος, ο οποίος πρέπει να κερδίσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και την ίδια ώρα να μην κερδίσει η Ξάνθη στην Λάρισα.

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3

Ο Ατρόμητος με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μανούσο (Χατ- τρικ), επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας σε ένα ματς που έγινε… ροντέο στα τελευταία λεπτά. Έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Γέντρισεκ στο 93΄ο Βόλος.

Ο Ατρόμητος έπαιξε ένα ημίχρονο πέτυχε 3 γκολ με τον Μανούσο και παρότι ο Βόλος μείωσε σε 2-3 «έφυγε» με το διπλό.

ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-2

Η ομάδα της Τρίπολης με γκολ των Κρέσπι (6΄) και Λουίς Φερνάντεθ (84’ ) έριξε στο καναβάτσο (2-1) τους Θρακιώτες και τους έστειλε με την πλάτη στον τοίχο στη μάχη της παραμονής μια αγωνιστική πριν από τη λήξη των πλέι άουτ.

Ορθώς ακυρώθηκε (μέσω VAR ) γκολ του Γκαργκαλατζίδη (66΄) από πλευράς γηπεδούχων για χέρι του Μουλέν στο ξεκίνημα της φάσης, ενώ ελέγχεται ο Τζήλος για την πτώση του Γκαργκαλατζίδη μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων στο 91΄.

Το ματς είχε χαρακτήρα τελικού για τους γηπεδούχους στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στη Super League.

Αντίθετα οι Αρκάδες δεν είχαν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον πέρα από το γόητρο και την (τιμητική) πρώτη θέση στα πλέι άουτ και 7η θέση του πρωταθλήματος.

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ 0-0

Δεν είχαν κίνητρο, δεν είχαν και… γκολ Λαμία και ΑΕΛ, που έμειναν στο 0-0, στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την έκτη αγωνιστική των play out της Super League.

 

To Top