Διπλό παραμονής (0-1) ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα (video)

Ο Παναιτωλικός απέδρασε με το διπλό από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), κάνοντας σημαντικότατο βήμα στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε ο Παναιτωλικός, ο οποίος έφυγε με ψυχομένο διπλό από τους «Ζωσιμάδες», επικρατώντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1.

Σε ένα σκληρό και με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και διακοπές λόγω τραυματισμών παιχνίδι, ο Μπαρμπόσα ήταν εκείνος που με κεφαλιά στο 20ο λεπτό έκρινε την τύχη του αγώνα, χαρίζοντας στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα τη δεύτερη διαδοχική νίκη της. Έτσι οι Αγρινιώτες ξεκόλλησαν από τον «βυθό» του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας τον ΟΦΗ και την ΑΕΛ στο -2 και -3 αντίστοιχα, έχοντας όμως παιχνίδι παραπάνω.

Μάλιστα, με το τρίποντο αυτό οι φιλοξενούμενοι έσπασαν το ρόδι μακριά από το Αγρίνιο για φέτος καθώς μέχρι τώρα μετρούσαν έξι ισοπαλίες και εννέα ήττες. Τελευταία νίκη τους στις 11 Ιουνίου του 2020 απέναντι στον Πανιώνιο!

Από την άλλη, η ομάδα του Αργύρη Γιανίκη παρέμεινε στους 35 πόντους, μένοντας χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικό ματς.

To Top