ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Διπλό σερί για τον ΜακΓκι, δύο σερί νίκες για τον Άρη!

Δύο σερί φορές πολυτιμότερος του Άρη βάσει του συστήματος αξιολόγησης ο Γκάρι ΜακΓκι, δύο φορές σερί με νταμπλ νταμπλ, δύο νίκες για τον Άρη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ “ο Γκάρι ΜακΓκι ήταν ο “ακρογωνιαίος λίθος” της πολύτιμης νίκης του Άρη στο Ρέθυμνο. Ο Αμερικανός είχε με διαφορά τον μεγαλύτερο αριθμό ranking μεταξύ των παικτών του Άρη (23 έναντι των 11 του Λάκι Τζόουνς) και τον δεύτερο μεγαλύτερο των “κιτρινόμαυρων” στον πρώτο γύρο μετά τους 25 που είχε ο Μπορίς Νταλό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (23 είχε και ο Τζόουνς στο ματς με τον Ολυμπιακό).

Ο ΜακΓκι έφτασε σε νταμπλ νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ και μετά την επίδοση του “11+10” που είχε κόντρα στον Ήφαιστο. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα που έφτασε σε μία τέτοια επίδοση για δύο σερί παιχνίδια αφού πέρσι είχε συνολικά τρία νταμπλ νταμπλ σε 27 ματς με την Κύμη αλλά όχι σε συνεχόμενες αγωνιστικές”.

* Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με το 102ο παιχνίδι του στο Πρωτάθλημα με τον Άρη, έφτασε στη 15η θέση της ¨κιτρινόμαυρης” λίστας στα χρόνια της Betshop Basket League τον Βασίλη Σίμτσακ.

* Κόβοντας ένα σουτ αντιπάλου χθες, ο Μάικλ Κάιζερ έφτασε τις 50 τάπες στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

To Top