Διπλό στα Ιλίσια (16.00) για την αρχή της τελικής αντεπίθεσης!

Στην τελευταία πεντάδα αγώνων ο Άρης αναζητά το απόλυτο για να μπορέσει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την κατάκτηση της 6ης θέσης. Εύκολο δεν είναι, ούτε όμως και δύσκολο, αρκεί ο Άρης να θυμηθεί το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο. Η αρχή γίνεται σήμερα (16.00) στα Ιλίσια απέναντι στον Ηλυσιακό που παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή.

Ο Άρης έχει ελπίδες για την κατάκτηση της 6ης θέσης αν κερδίσει όλους τους αγώνες του μέχρι το τέλος. Προς το παρόν αυτό που τον ενδιαφέρει είναι τι θα συμβεί σήμερα στα Ιλίσια. Ο Ηλυσιακός είναι τελευταίος στην βαθμολογία, αλλά έχει ακόμα πιθανότητες παραμονής και με τους κίτρινους παίζει ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί.

Αυτή την πίεση του γηπεδούχου πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Άρης, όπως επίσης και την ποιότητα που έχει σαν ομάδα, για να περάσει νικηφόρα από τα Ιλίσια. Οι κίτρινοι είναι καλύτεροι ομάδα και θα πρέπει έστω και τώρα να κάνουν ένα σερί νικών, κάτι που τους έχει λείψει φέτος.

Αγωνιστικά προβλήματα υπήρξαν και πάλι αυτή τη βδομάδα, όμως ο Μίλαν Μίνιτς θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες με εξαίρεση τον Τζέρεμι Χαντ, ο οποίος δύσκολα θα βρεθεί ξανά στο παρκέ φέτος, αφού το πρόβλημα με το γόνατό του είναι σοβαρό.

Η νίκη θα είναι ένα πρώτο βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ, όμως φυσικά και δεν αρκεί για τη συνέχεια. Ο Άρης έχει φέρει τον εαυτό του σε μια δυσχερή θέση (10ος είναι σήμερα) και ο ίδιος μπορεί να τον επαναφέρει στον σωστό δρόμο με νίκες ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

 

To Top