ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διπλό στην Κοζάνη (PRESSARIS-Αποστολή-LIVE, 15:00) για να διατηρήσει τα κεκτημένα!

Η νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς την προηγούμενη αγωνιστική αποκατέστησε τις ισορροπίες με τον Άρη να φιλοδοξεί από σήμερα στην Κοζάνη κόντρα στην τοπική ομάδα να “χτίσει” ένα νέο σερί νικών που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλλου θα ψάξουν στο δημοτικό στάδιο της Κοζάνης, το τρίτο εκτός έδρας “τρίποντο” της χρονιάς, που θα τους δώσει την ευκαιρία να παραμείνουν στην κορυφή του πίνακα και να διατηρήσουν το +4 από την δεύτερη Δόξα Δράμας.

Τα προβλήματα για τον “Αναστό”, λίγο έως πολύ γνωστές. Απουσιάζουν ο τραυματίας Νίκος Γεωργιάδης, αλλά και ο Νίκος Τσουμάνης, που παρότι σχετικά έτοιμος, έμεινε πίσω στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Εκτός αποστολής και οι Σέρχιο Κόκε, Πασχάλης Βουτσιά, οι οποίοι αν και έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής, ακόμα δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του “Αλενατόρε”.

Η αποστολή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

To Top