ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διπλό στη Νέα Σμύρνη για καλό ποδαρικό (PRESSARIS LIVE, 16:30)

Το 2018 ξεκινάει για τον Άρη σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει για τη… ζωή του. Είναι ωστόσο εξίσου σημαντικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη κια για τους κίτρινους που θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στη Stoiximan.gr Basket League.

Ο Άρης θα παρατάξει και πάλι στο παρκέ ένα διαφοροποιημένο ρόστερ. Δεν υπάρχει πλέον ούτε ο Κάιλ Γουίβερ, αλλά υπάρχει ο Ομάρ Προύιτ έχοντας κάνει και μια βδομάδα επιπλέον προπονήσεις, υπάρχει και ο Ιβάν Μάρας που μπορεί να είναι με την ομάδα δύο μέρες, αλλά έχει την εμπειρία και τη γνώση του πρωταθλήματος.

Οι κίτρινοι είναι σαφώς ανώτεροι σαν ομάδα από τον Πανιώνιο, κυρίως γιατί έχουν πολύ καλύτερο υλικό σε Έλληνες παίκτες. Εκεί θα πρέπει να κάνει τη διαφορά ο Άρης σήμερα και να φύγει από το κλειστό της Νέας Σμύρνης με το διπλό, που θα τον βάλει και πάλι σε μια καλύτερη τροχιά στο πρωτάθλημα.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι ιδιαίτερη, καθώς ο Πανιώνιος παίζει αν όχι το τελευταίο, ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση παραμονή. Έχει μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας εικόνα αδύναμης ομάδας, με μικρό ρόστερ.

Ο Άρης θα πρέπει να νοιαστει αποκλειστικά για το τι θα κάνει σαν ομάδα ώστε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να συνεχίσει την περιπέτειά του στο ξεκίνημα του 2018 μακριά από την Θεσσαλονίκη, καθώς ακολουθούν άλλα τρία εκτός έδρας παιχνίδια.

To Top