ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Διπλό στο Παρίσι και μπαίνει σε τροχιά πρόκρισης ξανά (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Τη νίκη που θα τον βάλει και πάλι σε τροχιά πρόκρισης με σοβαρές πιθανότητες, θα επιδιώξει σήμερα (21:30) ο Άρης στο Παρίσι με αντίπαλο τη Ναντέρ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το έργο του Άρη δεν είναι εύκολο. Η Ναντέρ εξ ορισμού είναι ομάδα που δεν του ταιριάζει αγωνιστικά, αν και αυτό δεν φάνηκε στον αγώνα του πρώτου γύρου, όταν οι κίτρινοι κέρδισαν καθαρά και δίκαια (70-62).

Εντός έδρας η Ναντέρ βγάζει ακόμα πιο έντονα τα χαρακτηριστικά της σαν ομάδα. Πιέζει στην άμυνα, ωθεί το παιχνίδι σε τρανζίσιον επιθέσεις, σε πολύ γρήγορο ρυθμό, σουτάρει πολλά τρίποντα και έτσι προσπαθεί να αποσυντονίσει τον αντίπαλό της.

Ο Άρης, όπως είπε εύστοχα χθες ο Ιβάν Μάρας, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει τις ευκαιρίες της Ναντέρ για γρήγορο παιχνίδι και αυτό συμβαίνει όταν μια ομάδα α) δεν κάνει εύκολα λάθη στην επίθεση και β) όταν ελέγχει το αμυντικό ριμπάουντ.

Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Αν ο Άρης τα κάνει αυτά σε μεγάλη διάρκεια θα έχει καταφέρει να επιβάλλει τον ρυθμό του και από εκεί και πέρα είναι θέμα της δικής του μέρας για το τι θα γίνει στον αγώνα.

Οι κίτρινοι παρότι έπαιξαν δύο παιχνίδια στην Ελλάδα με χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους, κατάφεραν να βγάλουν στο παρκέ μια πιο σωστή, πιο “υγιή” εικόνα, ίσως και με πιο ξεκάθαρους ρόλους και πάνω σε αυτές τις νίκες θέλουν να συνεχίσουν και στην Ευρώπη.

Θα είναι ένα δυνατό τεστ το σημερινό παιχνίδι για τον “νέο” Άρη που “χτίζεται” μεσούσης της χρονιάς, σε αντίξοες συνθήκες, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή και δεν αλλάζει.

To Top