ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διπλό στο Ρέθυμνο για να μπει ξανά στον σωστό δρόμο (PRESSARIS LIVE, 15:30)

Ο Άρης θα επιδιώξει σήμερα (15:30) απέναντι στο Ρέθυμνο να πετύχει την τρίτη εκτός έδρας νίκη του στη Stoiximan.gr Basket League, αποστολή δύσκολη, όμως οι κίτρινοι αν δείξουν σωστό αγωνιστικό πρόσωπο, σαφώς και έχουν την ικανότητα να τα καταφέρουν.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το Ρέθυμνο δεν είναι Πανιώνιος, είναι καλύτερη ομάδα, με ποιοτικότερους παίκτες. Δεν είναι ούτε Ναντέρ, που μεσοβδόμαδα κέρδισε εύκολα τον Άρη.

Είναι ένας αντίπαλος με συγκεκριμένες δυνατότητες και αδυναμίες και εφόσον οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη καταφέρουν να εκτελέσουν το πλάνο σωστά, έχουν πολλές πιθανότητες να φύγουν νικητές από το “Μελίνα Μερκούρη”.

Ο Άρης θέλει όσο τίποτα το “διπλό” σήμερα, για να μπορέσει να δώσει συνέχεια στην ανοδική πορεία του στο πρωτάθλημα, σε βαθμολογικό επίπεδο. Τρίτη σερί νίκη θα είναι μια απόδειξη ότι η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον δρόμο της, τον οποίο είχε χάσει με πέντε ήττες σε έξι αγώνες.

Είναι δύσκολο για μια ομάδα που άλλαξε ουσιαστικά οχτώ παίκτες (πέντε έφυγαν, τρεις ήρθαν) πριν καν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος πρωταθλήματος να βρει αγωνιστική ισορροπία και ταυτότητα, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.

Ο Άρης οφείλει να βγάλει σήμερα το καλύτερο πρόσωπό του και να πάρει την τρίτη εκτός έδρας νίκη, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για την αυτοπεποίθηση των παικτών και της ομάδας συνολικά.

To Top