Διπλό της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ Β’, πεντάρα η Νίκη Βόλου στον Απόλλωνα Πόντου

Η ΑΕΛ πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας. Η Νίκη Βόλου επικράτησε 5-0 του Απόλλωνα Πόντου σε εξ αναβολής αναμετρήσεις για τον Α’ όμιλο της Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β’ και η ΑΕΛ αναμετρήθηκαν για την 21η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2. Οι βυσσινί επικράτησαν 2-1 του Δικεφάλου και βρίσκονται στο -9 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, έχοντας αγωνιστική λιγότερη. Από την άλλη ο Δικέφαλος έμεινε με 24 πόντους στην 6η θέση.

Ο Κοσονού άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Στίνα στο 52′ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ΑΕΛ. Ο Τσοπούρογλου κατάφερε να μειώσει στο 62′ για τον ΠΑΟΚ Β’, όμως δεν ήταν αρκετό. Έτσι, η ΑΕΛ πανηγύρισε τη σημαντική αυτή νίκη.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Παναγιώτου (55′ Πανίδης), Παντεκίδης, Φίλων, Κωττάς, Γιαξής, Σνάουτσνερ (30′ Τσοπούρογλου), Γκούμας (55′ Σπυράκος), Δαρέλας (81′ Σαποβάλοφ), Κανίς (81′ Κουαλιάτα).
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Μαϊδανός (79′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Καλουτσικίδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κ. Παπαγεωργίου (79′ Γιανναράκης), Φατάι (86′ Κόσιτς), Μαυριάς (70′ Νίνο), Στίνα, Κοσσονού (86′ Μορέιρα).

Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου 5-0
Η Νίκη Βόλου πέρασε πολύ άνετα το εμπόδιο του Απόλλωνα Πόντου. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 5-0 για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2.

Ο Γαβριηλίδης άνοιξε το σκορ στο 14′, ενώ το 2-0 έκανε ο Μιράντα στο 34′. Ο Παναγιωτίδης στο 58′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 62′ ο Μιράντα πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα. Ο Κρητικός στο 88′ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Η Νίκη Βόλου είναι στην 3η θέση με 32 πόντους, ενώ ουραγός με 11 πόντους είναι ο Απόλλωνας Πόντου.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης, Μπαχανάκ, Ανδρέου (46′ Τοπαλίδης), Να’α (39′ Γιαννίτσης), Πέττας, Λίταινας, Παναγιωτίδης (63′ Μπαλλάς), Μιράντα, Πολίτης (70′ Κρητικός), Κάσσος (63′ Κουτσιμπάνας).
Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι (77′ Αμπούντου), Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Μπλανκ Καζάου, Μουμίν, Μπούμπας (70′ Νοβίκοφ), Ακένα (53′ Φλένσμποργκ), Ίννος (77′ Μαρτίνες), Αλμπάνης (53′ Σκάλα).

To Top