Διπλό του Ολυμπιακού (0-1) επί της Μπασάκσεχιρ στην Πόλη

Οι Τούρκοι υποδέχθηκαν με ανθελληνικά πανό τον Ολυμπιακό, αλλά το χρυσό γκολ του Μασούρα αρκούσε για να σωπάσει η Πόλη με τον Ζοσέ Σα να αποκρούει πέναλτι στις καθυστερήσεις και να κρατάει το 0-1 ως το τέλος!

Με ηρεμία, καλά τρεξίματα, αλληλοκάλυψη, εξουδετέρωσε όλα τα τουρκικά όπλα, με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ να δημιουργεί φάσεις μόνο από προσωπικά λάθη των «ερυθρόλευκων», όπως μία ασταθής απόκρουση του Ζοσέ Σα (14’) σε μία εύκολη φάση, όπου πήγε να αποσοβήσει ένα κόρνερ και λίγο έλειψε να χαρίσει ένα γκολ.

Οι Πειραιώτες απορρόφησαν όλους τους κραδασμούς, χτύπησαν στο κατάλληλο σημείο μετά από εκπληκτική σέντρα του Βαλμπουενά και κεφαλιά του Μασούρα (52’, 0-1) και μετά απλώς… έπαιξαν με τα τουρκικά νεύρα.

Αυτά έφεραν την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Καχβετσί λίγο πριν το τέλος (80’), όμως εκεί που όλα έδειχναν πως η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος το φινάλε ήταν επεισοδιακό.

Σε ακίνδυνη σέντρα από τα αριστερά Μπρούνο υπέπεσε σε πέναλτι, όμως ο Ζοσέ Σα είπε όχι στην εκτέλεση του Βίστσα στις καθυστερήσεις και υπέγραψε το 0-1, που τον φέρνει με το ενάμιση πόδι στα πλέι-οφ του Champions League, όπου κατά πάσα πιθανότητα τον περιμένει η Πόρτο.

To Top