ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό (0-1) του Άρη στην Καρδίτσα με πέναλτι στις καθυστερήσεις!

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Άρης έφυγε με το «διπλό» (0-1) από την Καρδίτσα στο φινάλε της τετραετούς αυτοεξορίας του συλλόγου! Ο Λώττας από την «άσπρη βούλα» το μοναδικό τέρμα του Άρη στο 92΄!

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας… καιγόταν για τους βαθμούς, ο Άρης είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο (72-28 κατοχή, 4 (2) – 1 (1) τελικές), δείχνοντας την μεγάλη διαφορά ποιότητας, παρά τις πολλές αλλαγές του Δημήτρη Σπανού στο αρχικό σχήμα.

Πρώτο σουτ του Μπούρμπου στο 6΄η μπάλα άουτ, ενώ στο 11΄, μεγάλη ευκαιρία του Άρη, με ένα-δύο από Πασά και Μπαστακό, με τα πόδια ο Γκέκας απέκρουσε το πλασέ του πρώτου σε τετ α τετ! Προηγήθηκε σουτ του Σταματάκη στο 8΄που μπλόκαρε εύκολο ο Καντιμοίρης. Απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπαργκάν στο 21΄μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ, ενώ κατέληξε άουτ η κεφαλιά του Μπαστακού μετά από την σέντρα του Πασά στο 30΄. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν δημιούργησαν άλλους κινδύνους στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους και από τη στιγμή που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που προηγήθηκαν, μοιραία το ημίχρονο ολοκληρώθηκε, 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, περισσότερο… αγγαρεία θύμιζε για τον Άρη, με την Καρδίτσα να βολεύεται στο έπακρο, καθώς με τον βαθμό της ισοπαλίας, παρέμενε στην κατηγορία. Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία, ένα σουτ του Παυλίδη, που πέρασε πολύ ψηλά άουτ στο 47΄. Χαμένη ευκαιρία για τον Άρη, με πλασέ του Μπαστακού εκτός μεγάλης περιοχής, να απομακρύνεται δύσκολα από τον Γκέκα στο 74΄! Η καλύτερη στιγμή του Άρη ήταν το σουτ του Τσυμάνη στο 79΄που σταμάτησε το δεξί κάθετο δοκάρι της Καρδίτσας! Εν τέλει ο Άρης πέτυχε γκολ, στις καθυστερήσεις, σε πεντακάθαρο πέναλτι που κέρδισε ο Πασάς. Ο Λώττας δεν έχασε την ευκαιρία και έδωσε τη νίκη από τα έντεκα βήματα στους «κιτρινόμαυρους»! Παρά τα παράπονα των γηπεδούχων και δεν υπήρξε οφ σάιντ και ο Πασάς ανατράπηκε πεντακάθαρα. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε, με τον Άρη να τερματίζει οριστικά δεύτερος και την Αναγέννηση να υποβιβάζεται, καθώς ήθελε τον βαθμό της ισοπαλίας για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Βατουσιάδης, Μπιτέλης, Πλαβούκος (88΄Μπούσδρας), Σταματάκης, Πλούμης (58΄Ντάγκρας), Σουντουρά, Χαντζάρας.

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος (46΄Κλιγγόπουλος), Μαραγκός, Τσουμάνης, Μουμίν, Παυλίδης (83΄Χαντί), Μπαργκάν (63΄Λώττας), Πασάς, Κανακούδης, Μπαστακός.

Διαιτητής: Αντωνίου

Βοηθοί: Παρασίου, Γιαννίκος

To Top