Διστακτικός ο Αναστασίου, προωθούν και τον ακριβό Κόστα

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Άρη με βάση την νέα πραγματικότητα που προέκυψε μετά την παραίτηση του Μάκη Κατσαβάκη. Το συμβούλιο της διοικούσας κράτησε αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προκειμένου να ζυγίσουν όλα τα δεδομένα και να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Αυτήν τη στιγμή η πρώτη επιλογή είναι να αναλάβει ο Γιάννης Αναστασίου τη θέση του προπονητή, έχοντας ως συνεργάτη τον Δημήτρη Μπουγιουκλή και τεχνικό διευθυντή τον Νίκο Νταμπίζα, στον οποίο έγινε, μάλιστα, πρόταση πριν μερικές μέρες, αλλά δεν είχε απαντήσει στους κίτρινους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αναστασίου, ο οποίος πριν μερικές μέρες έφτασε προ των πυλών του Παναθηναϊκού για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, είναι διστακτικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει αυτός το τιμόνι των κίτρινων, χωρίς πάντως να είναι αρνητικός.

Την ίδια ώρα, υπάρχει μια συγκεκριμένη τάση στη διοίκηση από την οποία προωθείται ο Ζόρζε Κόστα. Είναι η ίδια τάση, η οποία από το ξεκίνημα της συνεργασίας με τον Μάκη Κατσαβάκη δεν υποστήριζε την λύση των Ελλήνων προπονητών…

Ο 41χρονος Πορτογάλος τεχνικός, που οδήγησε πέρσι την ρουμάνικη Κλουζ στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της κίτρινης ΠΑΕ και θα γίνουν επαφές μαζί του. Εκτός από την Κλουζ, ο Κόστα διετέλεσε προπονητής της Μπράγκα, της Ολανένσε και της Ακαντέμικ. Ως ποδοσφαιριστής ήταν ο φυσικός ηγέτης της Πόρτο, της οποία της φανέλα φόρεσε για 15 ολόκληρα χρόνια, ενώ υπήρξε φυσικά διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας.

Φυσικά, ο Ζόρζε Κόστα έχει υψηλό κασέ. Προφανώς στον Άρη δεν έχουν διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος… Ούτε… θυμούνται ότι ο Άρης είναι στον προθάλαμο του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

To Top