Διώχνουν Καρμέλο Άντονι οι Θάντερ

Το «βαρύ» συμβόλαιο που κουβαλά ο Καρμέλο Άντονι φαίνεται πως αποτελεί την κυριότερη αιτία του διαφινόμενου «διαζυγίου» του με τους Θάντερ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Οι Θάντερ έχουν συμβόλαια τα οποία τους στοιχίζουν 310 εκατομμύρια δολάρια (107 για τη σεζόν 2018-19), κάτι που έχει αναγκάσει τους ιθύνοντες τους να ψάχνουν τρόπους «ελάφρυνσης» του payroll, με τον Καρμέλο Άντονι να αποτελεί τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο «Μέλο» έχει λαμβάνειν 28 εκατομμύρια για την περίοδο 2018-19, ενώ σε περίπτωση που αποχωρήσει θα αποφέρει «κέρδος» στην ομάδα περί τα 100 εκατομμύρια. Όπως αναφέρουν πηγές του ESPN και ο έγκριτος δημοσιογράφος Adrian Wojnarowski, οι άνθρωποι της Οκλαχόμα αναζητούν άμεσα τρόπο να ξεφορτωθούν -μέσω ανταλλαγής- το βαρύ συμβόλαιο του 34χρονου φόργουορντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Άντονι είχε μόλις 16,2 πόντους κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο, ενώ στα playoffs σημείωσε μόλις 11,8 πόντους κατά μέσο όρο.

To Top