Δοκίμασε Νάκα στις πτέρυγες, δίδυμο με Ν΄Λουντούλου

Σήμερα θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς σε ότι έχει να κάνει με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό.

Ο 38χρονος τεχνικός έχει καταλήξει μόνο στα πρόσωπα που θα αγωνιστούν στην άμυνα και στην κορυφή της επίθεσης. Σαμαράς και Γκόλιας θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ ο Γεωργιάδης θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Λιόλιος το αριστερό.

Πολύ πιθανή πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σουνά στα χαφ με τον Καλογέρη δίπλα του, ενώ στην επίθεση το δίδυμο Πόι-Καπνίδη δεν… “αγγίζεται”!

Δοκιμές επί δοκιμών γίνονται για το δεξί άκρο της επίθεσης. Σε αυτό δοκιμάστηκε κατά κύριο λόγο χθες ο Στέλιος Νάκας, ο οποίος δεν αποκλείεται στην παρθενική του εμφάνιση με τα “κίτρινα” να αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα ο Ν΄Λουντούλου θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Γάλλος επιθετικός δείχνει να διατηρεί την θέση του στην αρχική ενδεκάδα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα προβλημάτισε και με την παρουσία του (ως προς την διάθεση) στην Καστοριά. Εμφάνιση που δεν είχε καμία σχέση με αυτήν κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης.

To Top