Δοκιμάζει εντεκάδα πρωταθλήματος – Ποιες είναι οι σκέψεις του Χατζηνικολάου

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θέλει απόψε στο πιο δυνατό φιλικό που μέχρι στιγμής του Άρη, να δοκιμάσει το σχήμα με το οποίο οι «κίτρινοι» θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, χωρίς απαραίτητα να είναι αυτό με το οποίο θα παίξει στην πρεμιέρα.

Είναι πλέον βέβαιο πως και σήμερα ο Μπουζάνης θα ξεκινήσει βασικός, αν και τα ημίχρονα θα τα μοιραστούν με τον Διούδη (αναμένεται μεγάλο μπραντ ε φερ για το ποιος θα κερδίσει τη βασική θέση).

Στην άμυνα η τετράδα θα παραμείνει ίδια με αυτήν των Σερρών και τους Μαργαρίτη, Κύργια, Πουλίδο και τον Ηρακλή να παραμένει στα δεξιά.

Στον άξονα ο Οικονομόπουλος φαίνεται να κερδίζει στα σημεία τον Έλσνερ, ενώ ο Παπαδόπουλος φαίνεται να είναι από αυτούς που τη φανέλα του βασικού θα την πάρουν. σπίτι τους.

Μεσοεπιθετικά τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Ουντόζι θα μπει βασικός, αντί του Καραγιάννη αριστερά, ο Σταυρόπουλος που κέρδισε δικαίως τις εντυπώσεις θα πάει δεξιά, ενώ ο Τριανταφυλλάκος θα είναι ο οργανωτής του παιχνιδιού πίσω από τον Μανιά.

Σίγουρα πέρα του Έλσνερ που διεκδικεί θέση στην εντεκάδα, υπάρχουν και ο Αγκάνθο με τον Αγγελούδη που καιροφυλαχτούν (ειδικά ο δεύτερος που έχει εξαιρετική παρουσία στις προπονήσεις, μια και ο Ισπανός τα πρώτα πέντε ματς θα τα χάσει), ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες μέρες πολύ ανεβασμένοι είναι τόσο ο Σουνάς όσο και ο Αντωνιάδης.

To Top