Δοκιμάζει πλάνα και νέες μεταγραφές με το μυαλό στην Καλλονή

Ο Άρης δεν έχει περιθώρια να σταθεί άλλο στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας. Καλείται να γυρίσει σελίδα και να στραφεί στον αγώνα με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ. Ο Σούλης Παπαδόπουλος καλείται κι αυτός να ετοιμάσει μια ομάδα που θα πάρει βαθμούς και θα αρχίσει την δική της επίθεση.

Σήμερα, ο προπονητής του Άρη θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα τεστάρισμα στις… τέσσερις μεταγραφές σε φιλικό διπλό που θα γίνει την Τετάρτη στις 3μ.μ. στο Κλεάνθης Βικελίδης, ώστε να δει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει κόντρα στην Καλλονή.

Παρών φωνάζουν οι Γουναρίδης, Βλάχος, Κουσίδης και Μπουγαΐδης, οι οποίοι είναι στη διάθεση του. Η πρώτη εικόνα από τις προπονήσεις δείχνει ότι είναι σε αυξημένο βαθμό ετοιμότητας.

Από κει και πέρα, μετά από αρκετό καιρό αναμένεται να επιστρέψει και ο Ψυχογιός, ο οποίος αφού υποβληθεί σε μαγνητική (για να επικυρωθεί ότι είναι έτοιμος) θα τεθεί στη διάθεση του Παπαδόπουλου.

Στόχος στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την Καλλονή, ο Άρης να αυξήσει την αγωνιστική του ισχύ και να φύγει με τους πρώτους βαθμούς της νέας χρονιάς.

To Top