ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο ΣΕΦ (18:00) σε δεύτερο σερί υψηλού επιπέδου φιλικό

Δεύτερο συνεχόμενο πολύ δυνατό φιλικό δίνει σήμερα (18:00) ο Άρης φιλοξενούμενος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, σε ένα κεκλεισμένων των θυρών αγώνα. Μετά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Παλέ, οι κίτρινοι θα βρουν μπροστά τους σήμερα άλλη μια ομάδα υψηλού επιπέδου, σχεδόν του ίδιου βεληνεκούς.

Μόνο κέρδη μπορεί να έχει ο Άρης μέσα από τόσο δυνατά φιλικά παιχνίδια και αυτός είναι ο λόγος που ο Δημήτρης Πρίφτης έχει κάνει τον συγκεκριμένο προγραμματισμό. Με τόσο δυνατούς αντιπάλους θεωρεί ότι οι παίκτες του θα μπορέσουν να αποκτήσουν την απαραίτητη ομοιογένεια, να διαπιστώσουν σε ποιο σημείο βρίσκονται, να φανερωθούν πιο εύκολα οι αδυναμίες τους και να δουλέψουν πάντω σε αυτές.

Οι κίτρινοι έχουν μπει στην φάση που μοντάρονται σαν ομάδα, αναζητούν οι προπονητές τις κατάλληλες “δυάδες” και “τριάδες” μέσα στο γήπεδο για τις όσο το δυνατόν καλύτερες συνεργασίες και πλέον εκεί στρέφουν την μεγαλύτερη προσοχή τους. Είναι ένα πρόβλημα ότι μέχρι σήμερα δεν έχει προπονηθεί ή έχει παίξει φιλικό η ομάδα πλήρης, αλλά και αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα και θα πρέπει ο Πρίφτης και οι παίκτες του να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα.

To Top