Δοκιμάζει τους νέους ο Σούλης, ζήτησε σοβαρότητα γιατί «ο Άρης έχει νοοτροπία νικητή»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος συνεχίζει τις δοκιμές των νεαρών παικτών του Άρη και παράλληλα ζήτησε σοβαρότητα από όλους μέχρι να τελειώσει και τυπικά η χρονιά.

Μετά το εξαήμερο ρεπό (τελευταία προπόνηση έγινε το πρωί της Μ. Τετάρτης), οι παίκτες του Άρη με αρκετά νέα πρόσωπα επέστρεψαν στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου.

Ο 46χρονος προπονητής των κίτρινων μετά τις καθιερωμένες ευχές ζήτησε προσοχή και σοβαρότητα από όλους για τη συνέχεια και ιδίως για το φιλικό με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα την Κυριακή, μια και δεν θέλει να δει σημάδια χαλάρωσης

Μιλώντας στους παίκτες της ομάδας τόνισε χαρακτηριστικά ότι «ο Άρης πρέπει να δείχνει πάντοτε νοοτροπία νικητή, ακόμη και στα φιλικά».

Από κει και πέρα, μετά τους Παρασκευά Παλιάτσιο, Ηλία Σταυρόπουλο, Νίκο Ζήση και Στράτο Φούσκα, οι οποίοι μάλιστα πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι της Μ. Τρίτης με τον Πιερικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, από χθες συμμετέχουν στις προπονήσεις άλλοι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ (δύο από την ομάδα Κ-20 και ένας από την Κ-17).

Πρόκειται για τους Γιώργο Μπιμπισίδη (κεντρικός αμυντικός), Καλούδη Λεμονή (μέσος) και Ηλία Ιγνατίδη (επιθετικός, αρχηγός της ομάδας Κ-17).

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνησης στο Ν. Ρύσιο, ενώ για την άλλη Πέμπτη 16 Μαΐου εκτός απροόπτου θα γίνει φιλικό με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

 

To Top