Δοκιμάζει το “νέο αίμα” με Καστοριά, με το… μυαλό στη Βέροια

Ο Άρης δίνει σήμερα (5μ.μ.) φιλικό παιχνίδι με την Καστορία στο γήπεδο της ακριτικής ομάδας, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα δοκιμάσει αρκετά νέα παιδιά, έχοντας πάντα το βλέμμα στο παιχνίδι με την Βέροια.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι από τους οποίους αποτελούν το “νέο αίμα” της ομάδας, με τη συμμετοχή μερικών παικτών που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους (π.χ. Αγγελούδης, Μανιάς) ή προέρχονται από τραυματισμό (π.χ. Κύργιας, Παπαδόπουλος).

Οι 18 παίκτες είναι οι εξής: Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Γρηγοριάδης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοντοβάς, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπάλιος, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τσουμάνης.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει αύριο το πρωί οδικώς για την Καστοριά και το μεσημέρι θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της πόλης.

Όσοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν σήμερα το πρωί στο «Δασυγένειο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή βρίσκονται οι Λεμονής και Κοντοβάς (έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά παίζουν στην Κ20), αλλά και οι Μπάλιος (έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής με την παρουσία του), Γρηγοριάδης (τερματοφύλακας) από την Κ20.

To Top