ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δοκιμές επί δοκιμών από Αναστόπουλο, με τους Αλγερινούς στα πλάνα του!

Καθημερινές οι δοκιμές στο Νέο Ρύσιο από τον Νίκο Αναστόπουλο, που επιμένει να ανακατεύει την “τράπουλα” ενόψει πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο 58χρονος κόουτς, πέρα από ορισμένες θέσεις που έχουν ξεκάθαρο φαβορί, ακόμα δεν έχει κατασταλάξει πλήρως στην ενδεκάδα που θα ρίξει στη “μάχη” του αγώνα από την αρχή ή απλά δεν θέλει να τη δείξει, προκειμένου να κρατήσει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ.

Το σίγουρο είναι ότι στα πλάνα του είναι για πρώτη φορά οι Ραφίκ Τζεμπούρ και Ματζίντ Μπουγκέρα. Οι δύο Αλγερινού καλύπτουν το χαμένο έδαφος σιγά-σιγά, βρίσκουν ρυθμό και φυσική κατάσταση και το σημαντικότερο; Ανυπομονούν να αγωνιστούν.

Η τελική απόφαση είναι ξεκάθαρα αρμοδιότητα του 58χρονου προπονητή. Αν θεωρήσει ότι δεν είναι απολύτως έτοιμος, πιθανόν να μην ρισκάρει με τη χρησιμοποίησή τους, παρατείνοντας το επίσημο ντεμπούτο τους με τα “κιτρινόμαυρα” για το ματς πρωταθλήματος της 2ης αγωνιστικής με τον Αιγινιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ειδάλλως, δεν αποκλείεται ανάλογα με την ροή του αγώνα ένας εκ των δύο ή και οι δύο να πάρουν μερικά λεπτά συμμετοχής, προκειμένου να μπαίνουν στο κλίμα.

To Top