Δοκιμές από Καλαϊτζίδη -Οι “ανοιχτές” θέσεις και ποιοι έχουν προβάδισμα στην επίθεση

Με μία γρήγορη ματιά στο ρόστερ του Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή γίνεται αντιληπτή η παρουσία αρκετών επιλογών που υφίσταται από το κέντρο και μπροστά.

Εκεί εντοπίζεται και ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που σε αντίθεση με την άμυνα όπου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και οι επιλογές λιγότερες, δεν έχει ακόμα κατασταλάξει πλήρως σε κάποιος συγκεκριμένες θέσεις.

“Ανοιχτή” είναι προς το παρόν η θέση του βασικού τερματοφύλακα. Μπαϊμάκης και Καρατζιοαβλής διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα με τον δεύτερο να επιστρέφει μετά την αποβολή του στον αγώνα με τον Καμπανιακό και τον πρώτο να έχει στα υπέρ του την συμμετοχή του και στα 3 επίσημα παιχνίδια του φετινού Άρη.

Αμετάβλητη είναι η τετράδα της άμυνας με τους Ψυχογιό, Λιόλιο, Γκόλια και Φερνάντες να διατηρούν τις θέσεις τους.

Στα χαφ δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Δημήτρη Σουνά. Εκτός απροόπτου θα πλαισιωθεί από τον Ηλία Προβατίδη που τις τελευταίες μέρες δοκιμάζεται επίμονα από τον 57χρονο τεχνικό στη συγκεκριμένη θέση.

Σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Σταυρόπουλου στα δεξιά της επίθεσης, αλλά και του Πόι στην κορυφή. Από εκεί και πέρα, εάν παρτενέρ του Αργεντίνου προτιμηθεί ο Ρένια, τότε ο Μάριος Παπαδόπουλος θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης. Στην περίπτωση που κληθεί να παίξει στο πλευρό του Πόι αντί του Ρένια την θέση του στην ενδεκάδα στα αριστερά θα πάρει ο Αλέξανδρος Χιντασέλι.

Λίγες πιθανότητες -αν και δοκιμάστηκαν- για την κορυφή της επίθεσης συγκεντρώνουν οι Καπνίδης και Χιντασέλι.

To Top