Δοκιμές, πειράματα και αλλαγές από Παπαδόπουλο!

Στην καθοριστική χθεσινή προπόνηση έγιναν πολλές δοκιμές επί… χόρτου από τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο προπονητής του Άρη έκανε αρκετές δοκιμές και πειράματα και ετοιμάζει αλλαγές στα Χανιά.

Ο 47χρονος τεχνικός δοκίμασε στο χώρο του κέντρο όπου αναμένονται οι αλλαγές τους Παπαδόπουλο, Οικονομόπουλο, Σουνά, Ηρακλή και Νταμαρλή. Οι πέντε δηλαδή που διεκδικούν τρεις θέσεις στο κέντρο, αφού είναι δεδομένο ότι ο Αντώνης Τσιάρας δεν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα προκειμένου να πάρει ανάσες, κι αν χρειαστεί θα μπει στη «μάχη» κατά την διάρκεια.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, η άμυνα του Άρη δεν θα αλλάξει. Μπροστά από τον Σωκράτη Διούδη θα δούμε εκ νέου το δίδυμο Μπουγαΐδη-Γιαννίτση και στις πτέρυγες τους Τσουμάνη και Βανγκέλι. Ο τελευταίος παρότι δεν προπονήθηκε χθες –θεωρήθηκε προτιμότερο να πάρει «ανάσες»- θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Από κει πέρα, όλα δείχνουν τον ρόλο του σέντερ φορ θα δώσει στον Ανδρέα Τάτο. Η πιθανή τοποθέτησή του στην κορυφή της επίθεσης σημαίνει ότι θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Αγκάνθο και θα παραμείνουν στις πλευρές, Μανιάς και Μπακασέτας.

To Top