ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δοκιμή του VAR και στο Κλεάνθης Βικελίδης (photo)

Ημέρα… VAR (Video Assistant Referee) η σημερινή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενόψει της έναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως κι έγινε!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μετά το γήπεδο της Τούμπας, σειρά πήρε σήμερα το γήπεδο του Άρη για τη δοκιμή του συστήματος, με τους ιθύνοντες της Super League 1 να αισιοδοξούν για την εφαρμογή του από την 1η κιόλας αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται αγώνας ανάμεσα στις ομάδες Κ17 και Κ15 του Άρη, όπου διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Τάσης (Ηπείρου), με τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη (Μακεδονίας) στο VAR, παρόντος ξανά του VAR Refereeing Project Manager της ΕΠΟ, Μιχάλη Κουκουλάκη. Την Κυριακή (11/8) θα ελεγχθεί το γήπεδο της Ξάνθης, στο φιλικό της ακριτικής ομάδας με τη Λάρισα, που θα διευθύνει ο Καραντώνης, με τον Κουμπαράκη στο Video Assistant Referee.

Σημειώνεται ότι οι διαιτητές που ανέβηκαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία δεν έχουν λάβει πιστοποίηση VAR (τυπικά ούτε οι υπόλοιποι που έκαναν τα σεμινάρια την έλαβαν, αλλά αυτό θα γίνει τις προσεχείς ημέρες), ωστόσο αναμένεται να κάνουν κι εκείνοι τα σχετικά σεμινάρια το επόμενο διάστημα, ώστε να τεθούν στη διάθεση της ΚΕΔ.

To Top