Δολοφονία Άλκη: Την Παρασκευή η αναγνώριση των δραστών από τους τέσσερις φίλους του

Τις επόμενες ημέρες, θα βγουν τα αποτελέσματα DNA, από το υλικό που βρέθηκε στα όπλα και τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν, στη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου από τους τέσσερις φίλους του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού που βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας του, η αναγνώριση των 12 κατηγορουμένων για την υπόθεση, 11 εκ των οποίων έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Η διαδικασία αποφασίστηκε, προκειμένου, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ευρήματα, όπως η λήψη DNA, να αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής του καθενός στο έγκλημα. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, με παραγγελία του προς την 7η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ζητά «την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα διεξαγωγή της συναφούς κυρίας ανάκρισης που διενεργείται ήδη».

Στο μεταξύ, άμεσα αναμένονται οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης που αφορούν μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Τις επόμενες ημέρες, θα βγουν τα αποτελέσματα DNA, από το υλικό που βρέθηκε στα όπλα και τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν, στη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών. Οι απαντήσεις θεωρούνται άκρως σημαντικές, καθώς θα φανεί ποιοι είναι εκείνοι, οι οποίοι τα κρατούσαν.

To Top