Δολοφονία Κατσούρη: Κατέθεσε ο μάρτυρας -«κλειδί» που έτρεχε δίπλα του

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, την βραδιά των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Κροάτες χούλιγκαν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή του Mega «Live News» ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, σήμερα (24/8) κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ ο οπαδός της ΑΕΚ με την κόκκινη μπλούζα που θεωρείται μάρτυρας «κλειδί» καθώς -όπως φαίνεται και στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας- έτρεχε δίπλα στον 29χρονο Μιχάλη.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο να προσωποποιηθεί ποιος σκότωσε τον Μιχάλη γιατί εξαντλούνται τα δεδομένα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, από τις έρευνες, από τις καταθέσεις, από τις απολογίες και όσο περνάει ο καιρός θεωρείται ολοένα και πιο δύσκολο να προσωποποιηθεί. Σήμερα κατέθεσε στην αστυνομία ο νεαρός οπαδός της ΑΕΚ που εικονίζεται στα βίντεο να τρέχει παράλληλα, να προσπαθεί να διαφύγει μαζί με τον 29χρονο και δέχεται ο Μιχάλης χτύπημα με καδρόνι στην πλάτη, ενώ είναι ήδη τραυματίας. Ο νεαρός είναι αυτός που είναι ακριβώς δίπλα. Μίλησε για τη σκηνή αυτή καθεαυτή της συμπλοκής η οποία είναι σ’ ένα μέρος έξω από ένα κατάστημα οπτικών, εκεί που έχουν κάνει κάποια νέα έργα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στον πεζόδρομο εκεί».

«Εκεί βρέθηκαν και οι πρώτες σταγόνες αίματος του Μιχάλη και μετά ακολούθησαν τα ευρήματα με τις σταγόνες αίματος μέχρι το περίπτερο που κατέρρευσε ο 29χρονος. Ο άνθρωπος αυτός μίλησε για την σκηνή του χτυπήματος του μοιραίου πλήγματος με το μαχαίρι από τέσσερις άνδρες που φέρεται να είχαν τα διακριτικά των Κροατών που είχαν περικυκλώσει τον ίδιο και τον 29χρονο Μιχάλη. Κατόρθωσαν λέει να διαφύγουν επειδή κάποιος έριξε μια φωτοβολίδα από τους δράστες και κάποιοι σταμάτησαν να χτυπούν και βρήκαν την ευκαιρία να διαφύγουν και έγινε αυτό με το καδρόνι που χτύπησαν τον Μιχάλη. Είναι το σημείο τυφλό, δεν υπάρχουν κάμερες, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν. Υπήρχε και το πρόβλημα ότι δεν απομονώθηκε αμέσως η περιοχή», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Όσον αφορά αυτό που λένε με τα κινητά, κοιτάζουν να δουν ποιοι άλλοι Έλληνες οπαδοί ήταν στο σημείο, αφού υπήρχε ένα άλλο σημείο που τους είδαν να επιβαίνουν σε κάποιες μοτοσυκλέτες που εξετάζεται αυτό, αλλά να πούμε ότι και αυτό που λέμε με τα κινητά δεν έχει γίνει ακόμα η άρση απορρήτου. Δεν έχουν πάει τα κινητά στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Εξακολουθούμε να λέμε πως μιλάμε για ανθρώπους που είναι κουκουλοφόροι, τους έχουμε δει πώς κινούνται. Ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο αν προσέξει κάποιος, κάποιο αυτοκίνητο πάει να εισέλθει στην οδό Λεύκης και του ορμούν, ένας άνθρωπος ανυποψίαστος, πάει στο σπίτι του και του ορμούν», ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

To Top