Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει χτύπημα με ρόπαλο στον Μιχάλη πριν από την δολοφονία του (video)

Μία φωτογραφία που φαίνεται να χτυπά κάποιος με ρόπαλο τον αδικοχαμένο 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή κατά την διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα άτομο να χτυπά με ρόπαλο τον άτυχο 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Star, ο άτυχος 29χρονος φέρεται μετά την επίθεση με ρόπαλο, να μετακινήθηκε προς άλλο σημείο, όπου δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα με το μαχαίρι, το οποίο ήταν καθοριστικό ώστε να χάσει την ζωή του.

Ταυτόχρονα, όπως μετέφερε ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός, οπτικό ντοκουμέντο δεν δείχνει οργανωμένη συγκέντρωση υποστηρικτών. Επί της ουσίας, 25 με 30 άτομα παρατηρούσαν τους Κροάτες οπαδούς να κατεβαίνουν και να προχωρούν προς άμυνα. Όταν οι Κροάτες έφτασαν οπλισμένοι με ξύλα, σιδερόβεργες και μαχαίρια, οι οπαδοί της ΑΕΚ υποχώρησαν από τη σκηνή, όπως προκύπτει από τα βίντεο.

 

To Top