Δολοφονία στην Καλαμαριά: Ο 29χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την μητέρα του (video)

Την δολοφονία της 60χρονης μητέρας του, ομολόγησε πριν από λίγη ώρα στην αστυνομία ο 29χρονος γιος της, ο οποίος φέρεται να την έδειρε μέχρι θανάτου, στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι γείτονες της άτυχης 60χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον πέμπτο όροφο στην περιοχή της Καλαμαριάς, δηλώνουν συγκλονισμένοι έπειτα από το περιστατικό.

Σύμφωνα με την μαρτυρία ενός ενοίκου ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα που βρίσκεται επί της οδού Παπαδιαμάντη, και έμενε η γυναίκα με τον 29χρονο γιο της, και μετά από λίγη ώρα έφτασαν δύο ασθενοφόρα στο σημείο. «Μάλλον ο γιος χειροδίκησε, προφανώς την σκότωσε. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Εμείς ακούσαμε φωνές και μετά είδαμε τα ασθενοφόρα κάτω από το σπίτι. Η οικογένεια δεν είχε δώσει δικαιώματα γενικότερα, δεν τους γνωρίζω, βέβαια, προσωπικά. Σοκ για όλους μας».

Όπως ανέφερε μία γυναίκα που μένει στην οικοδομή, ο 29χρονος έφτασε στο διαμέρισμα περίπου στις 16:00 το απόγευμα και φαινόταν σκυθρωπός.

Υπενθυμίζεται πως, περί τις 17:30 άνδρες της ΕΛΑΣ έσπευσαν στο διαμέρισμα έπειτα από κλήση που έλαβαν, εντοπίζοντας την 60χρονη νεκρή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε έντονος διαπληκτισμός με τον γιο της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 29χρνου, ενώ στο διαμέρισμα αυτή την ώρα βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αναμένεται ιατροδικαστής.

Πηγή: Thesstoday 

To Top