Δολοφονία 46χρονου στη Βούλα: Τη σκηνή της εκτέλεσης κατέγραψαν οι κάμερες

Τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 46χρονου κατέγραψαν οι κάμερες. Άντρας μετρίου αναστήματος, που φορούσε σκούρα ρούχα ο δολοφόνος του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Καρέ-καρέ αναλύουν τα υλικά από κλειστά κυκλώματα που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί από την οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας, τόσο από το σπίτι του θύματος όσο και από γειτονικές οικίες.

Από την μέχρι στιγμής ανάλυση αυτών των υλικών, προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο εκτελεστής ήταν ένας άντρας μετρίου αναστήματος, που φορούσε σκούρα ρούχα.

Μόλις ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του μάρκας Smart, έξω από το σπίτι του επί της οδού Τροίας 16, με σκοπό να μεταβεί σε εκδήλωση της εταιρείας του, τον πλησίασε ο εκτελεστής από το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβόλησε εναντίον του με πιστόλι, έξι φορές, με τέσσερις βολές να βρίσκουν το θύμα σε θώρακα, κοιλιακή χώρα και ωμοπλάτη.

Το θύμα βαριά πληγωμένο άνοιξε την πόρτα του οδηγού και προσπάθησε να βγει έξω, με αποτέλεσμα να δεχτεί και την τελευταία βολή στον θώρακα και να σωριαστεί νεκρός στο έδαφος.

Στη συνέχεια ο δράστης αποχώρησε πεζός και στη συνέχεια εικάζεται ότι πιθανόν διέφυγε με συνεργό του που τον ανέμενε είτε σε μοτοσικλέτα (καθώς γείτονες άκουσαν τον ήχο μοτοσικλέτας) είτε σε αυτοκίνητο, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής προσπαθούν από την ανάλυση των υλικών αυτών να σχηματίσουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για τους δράστες και να εντοπίσουν από την ανάλυση του υλικού τυχόν εικόνες της διαφυγής.

Το θύμα που δραστηριοποιούταν στον τομέα των εταιρειών security, είχε απασχολήσει όπως και ο πατέρας του τις Αρχές της Αυστραλίας στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών, πράξεις για τις οποίες ανέλαβε την ευθύνη ο άλλος γιος της οικογένειας.

Οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να υπήρχε τυχόν ενεργοποίησή του στη διακίνηση εδώ, ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη δραστηριότητα ως ενδεχόμενο κίνητρο για την μαφιόζικη εκτέλεσή του και θεωρούν ότι η απάντηση στο κίνητρο πιθανόν έχει να κάνει με δραστηριότητες εντός της χώρας.

Στην Ελλάδα πάντως, δεν είχε συλληφθεί ποτέ για κάτι. Πρόσθετα, στην Αυστραλία φέρεται να είχε δημιουργηθεί μία έντονη κόντρα και βεντέτα με τη οικογένεια Λιβανέζου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε και ήταν συνέταιροι.

Ήταν παντρεμένος με γνωστό μοντέλο και πατέρας δύο παιδιών ενώ ήταν επίσης γνωστός στα κοσμικά σαλόνια και την Μύκονο. Η δολοφονική επίθεση έγινε όσο τα ανήλικα παιδιά του βρίσκονταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας και ακολούθησαν τραγικές εικόνες όταν κατέφτασε στο σημείο ο πατέρας του θύματος και οι υπόλοιποι συγγενείς.

To Top