ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δομή Εις το Όνομα του Άλκη: “Υλοποιούμε ένα πρώτο βήμα για τη συνύπαρξη των χρωμάτων όλων των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης” (photos)

Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε όλους μπόρεσαν να δώσουν το παρών στη δυναμική και συνάμα συγκινητική πορεία της 1ης Φεβρουαρίου στη μνήμη του Άλκη Καμπανό εξέδωσε η Δομής Εις το Όνομα του Άλκη.

Αναλυτικά:

Όλοι οι άνθρωποι της Δομής 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη – In The Name Of Alkis που έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να περάσει σε όσο δυνατόν μεγαλύτερα στρώματα ανθρώπων το μήνυμα της συμμετοχής στην πολύχρωμη πορεία, με κεριά για τον Άλκη…..
…αισθανόμαστε συγκινημένοι για όλες και όλους, τους χιλιάδες πολίτες, τους φιλάθλους και οπαδούς, τους φοιτητές και μαθητές, τους αθλητές, τις οικογένειές με τα μικρά παιδιά που πορεύθηκαν μαζί μας για να μην ξεχαστεί το παιδί μας, ο αδερφός μας, ο Άλκης μας.

Υλοποιήθηκε ένα πρώτο μεγάλο βήμα για την Συνύπαρξη, με την παρουσία για πρώτη φόρα στην πορεία, των χρωμάτων όλων των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο αλλά και παρά πολλών ερασιτεχνικών κοιτίδων αθλητισμού.

Εμείς οι λίγοι άνθρωποι που δημιουργήσαμε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα ΚΑΛΟΥΜΕ όσους πορεύθηκαν μαζί μας αλλά και όλους τους άλλους που δεν μπόρεσαν να έρθουν και έχουν την ίδια επιθυμία με εμάς να αλλάξει η κουλτούρα που ωθεί στη βία και το μίσος, να συστρατευθούν μαζί μας και να μας πλαισιώσουν για να επανδρώσουμε το οργανωτικό μοτίβο της Δομής , ώστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε σπόρους.

Επίσης ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για τη βοήθεια που μας έδωσαν ώστε να περάσουν τα μηνύματα μας και η φωνή μας στη βάση της κοινωνίας και θα θέλαμε να συνεχίσουν να το κάνουν για να βάλουν το λιθαράκι τους σε μία διαφορετική κοινωνία.

Μόνο έτσι μπορεί να κινητοποιηθούν μεγάλες μάζες και να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα στην Ελλάδα.

Τέλος αναμένουμε από την Πολιτεία να επισπεύσει την θέσπιση της 1ης Φεβρουαρίου ως Πανελλήνιας Ημέρας Φιλάθλου και Οπαδού, και επίσης να την ορίσει ως Αθλητική Αργία.

Υ.Γ. 1 : Παραθέτουμε παρακάτω τα μέλη του Δ.Σ. με τις ιδιότητες τους.
1. Λευθέρης Παπάς
Πρόεδρος του Δ.Σ.
Εμπνευστής και Ιδρυτής της Δομής
2. Μανώλης Ανδρεαδάκης
Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
Ιδρυτής της Δομής
3. Ιωάννης Βαγάνωφ
Γ. Γραμματέας του Δ.Σ.
Ιδρυτής της Δομής
4. Φώτης Κραλιδης
Ταμίας του Δ.Σ.
5. Αλέξανδρος Τζιμπιλής
Μέλος του Δ.Σ.

Υ.Γ. 2 : Η επικοινωνία με την Δομή μπορεί να γίνεται μέσω του mail
[email protected] καθώς και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.inthenameofalkis.com η οποία σας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες.
#InTheNameOfAlkis #WeBecomeOneForAlkis

To Top