Δομουχτσίδης: «Κύριοι οι οπαδοί του Άρη, σε άλλο γήπεδο ο Μπέος»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Φώτης Δομουχτσίδης, δήμαρχος Σιντικής.

Ο κ. Δομουχτσίδης ως απλός φίλαθλος και όχι ως υποστηρικτής κάποιας εκ των δύο ομάδων, βρέθηκε στον Βόλο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Άρη με την ομώνυμη ομάδα και μοιράστηκε την δική του εμπειρία, μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Τότσικα.

Αρχικά ανέφερε:

Bρέθηκα στον Βόλο για κάποιες υποχρεώσεις που είχα και βρήκα την ευκαιρία να δω και τον Άρη. Όλα ήταν κανονικά, όλα έγιναν πολιτισμένα και δεν δημιουργήθηκε κανένα επεισόδιο από την πλευρά των οπαδών του Άρη, ούτε αλήτες ούτε τίποτα δεν ήταν, ήταν όλοι κύριοι.

Κακώς δεν επέτρεψαν στους φιλάθλους να μπουν μέσα, είχαν κάθε δικαίωμα. Ήταν όλα ήσυχα, ήταν εντυπωσιακά καλό το φίλαθλο πνεύμα. Έχω πάει σε εκατοντάδες γήπεδα.

Άκουγα πράγματα στην τηλεόραση και αναρωτιόμουν μήπως εγώ πήγα σε άλλο γήπεδο. Για ποιον λόγο θα έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι; Στο τέλος οι φίλαθλοι του Άρη μπήκαν στο πέταλο και συνεχίστηκε ο αγώνας κανονικά.

Για τον δήμο στον οποίο βρίσκεται:

Είμαστε στο 1/4 του νομού Σερρών, από τα πιο όμορφα κομμάτια της Μακεδονίας μας, όλος ο Βορράς του νομού Σερρών, ονομάζεται Σιντική και συνδυάζει ομορφιά, φύση και φαγητό.

Το ότι βρέθηκε και ο κόσμος δίπλα παρά τις δυσκολίες έδωσε δύναμη σε όλα τα παιδιά. Τώρα με αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό ο Άρης έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο.

To Top