ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δοξάκης: «Θα δώσει πράγματα στον Άρη ο Καστρίτης, παθιασμένοι με μέλλον οι Νετζήπογλου και Σιδηροηλίας»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Καστρίτη μίλησε ο Γιώργος Δοξάκης. Ο βετεράνος μπασκετμπολίστας του Άρη με αφορμή την αποδοχή της πρότασης του Φασούλα από τον Νίκο Γκάλη για επίτιμο πρόεδρο της ΕΟΚ, αναφέρθηκε στον νέο κόουτς της ομάδας, στους Νετζήπολγλου και Σιδηροηλία, αλλά και στον… πρώην Σάββα Καμπερίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 101,7…

Αρχικά για το ότι ο Νίκος Γκάλης δέχθηκε την θέση του επίτιμου προέδρου από την ΕΟΚ:

Σε αυτήν την χρονική στιγμή που βρισκόμαστε κάθε βοήθεια από μπασκετικούς ανθρώπους θα είναι για καλό, πόσο μάλλον από τον Νίκο. Δεν μπαίνω στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά κάθε βοήθεια είναι για καλό.

Για τα ban:

Eίχα πει στην αρχή του καλοκαιριού ότι μακάρι ο Άρης να διώξει τον βραχνά των bans, αν γίνει αυτό η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Η επιλογή του Καστρίτη για τον Άρη θα είναι μία καλή κίνηση σε σωστή κατεύθυνση.

Οι κινήσεις των Ελλήνων έχουν λογική, και ο Κώττας και ο Σχίζας θα αποτελέσουν σημαντικά γρανάζια. Βέβαια μην παραβλέπουμε ότι όλο το παιχνίδι είναι οι ξένοι. Από όσο φαίνεται με τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ θα είναι ικανοποιητικοί.

Στόχος είναι να στηθεί μία καλή ομάδα και να μην έχουμε τα φαντάσματα των προηγούμενων ετών.

Για τον Γιάννη Καστρίτη:

Toν πιστεύω πάρα πολύ, θεωρώ ότι θα δώσει πράγματα στον Άρη. Φάνηκε αυτό και από τα όσα έκανε στις προηγούμενες ομάδες του, τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Είναι ένα καλό timing για τον κόουτς και για τον Άρη.

Για τον Σάββα Καμπερίδη:

Τον θεωρώ ένα μεγάλο γνώστη του μπάσκετ, αλλά δυστυχώς δεν ήταν μόνο προπονητής, επειδή μιλούσα μαζί του πρέπει να πω ότι έκανε πολλά ακόμη πράγματα.

Για τους Σιδηροηλία και Νετζήπογλου που είχε στην Εθνική:

Eίναι εξαιρετικά παιδιά, είναι παθιασμένοι. Ο Γιάννης (σ.σ. Σιδηροηλίας) έχει ένα email… johnaris! Και στον Νετζήπογλου πιστεύω πάρα πολύ, θα έχει ένα λαμπρό μέλλον.

To Top