Δουβαρτζίδης: «Θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι»

O προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, Θεόφιλος Δουβαρτζίδης, μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα των «κίτρινων» με τον Ατρόμητο, τονίζοντας τα σημεία που έκριναν το ματς.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Χρειαζόμασταν πολύ την νίκη μετά το διπλό που κάναμε στην Πάτρα, ώστε να έχει αντίκρισμα και συνέχεια η καλή δουλειά που κάναμε αυτές τις μέρες. Έτσι με το πάθος και τον υπερβολικό ζήλο που έδειξαν τα κορίτσια για τους τρεις βαθμούς καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Και τα κορίτσια είναι άξιες συγχαρητηρίων για αυτήν τη νίκη!», για να προσθέσει:

«Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα μέσα στην Κρήτη στον Εργοτέλη που είναι σε δύο εβδομάδες. Πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε περιθώριο να εξελιχθούμε και άλλο και να βελτιωθούμε έτσι ώστε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα μέσα στο Ηράκλειο στην Κρήτη».

Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στο ότι: «Η ομάδα μέσω της δουλειάς που κάνουμε θα εμφανίζεται όλο και πιο καλή και θα παίρνει όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα που να αρμόζουν στην ιστορία του Άρη. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την αγωνιστικότητα που εμφάνισε σήμερα. Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο του Άρη, που ήρθε και στήριξε τα κορίτσια για να πάρουμε μία σημαντική νίκη!».

To Top