Δουλειά στα ατομικά λάθη και στα… κλειστά στόματα! Ομιλία στους παίκτες

Μια βδομάδα πριν από το καθοριστικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει λόγους να χαμογελάει για την βελτίωση της κατάστασης του Πουλίδο, άρχισε… εντατικά «μαθήματα» στο θέμα των ατομικών λαθών και ζήτησε πράξεις με κλειστά στόματα.

Τα ευχάριστα έρχονται πρωτίστως από τον Ρούμπεν Πουλίδο ο οποίος συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς και είναι στην τελική ευθεία για να ξαναμπεί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Αυτό θα συμβεί είτε την Παρασκευή είτε (το αργότερο) το Σάββατο.

Ο τεχνικός του Άρη, από κει και πέρα, μίλησε στους παίκτες του αναφορικά με τα λάθη που έγιναν και οδήγησαν στο να δεχθεί η ομάδα δύο γκολ, στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ουσιαστικά ανέλυσε μέρος των όσων υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης. «Ο Άρης δεν πληρώνει αμυντική λειτουργία, αλλά ατομικά λάθη» είπε χαρακτηριστικά και μιλώντας στους παίκτες του, τόνισε ότι: «Δεχτήκαμε δύο γκολ από δύο ατομικά λάθη, τα οποία δεν πρέπει να επαναληφτούν. Είναι κρίμα, αδικούμε τους εαυτούς μας. Θέλω περισσότερη συγκέντρωση απ’ όλους, δεν είναι θέμα μόνο των αμυντικών».

Ο προπονητής των κίτρινων ρίχνει το βάρος στο να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του για τα επόμενα τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια στη Σούπερ λίγκας, ενώ παράλληλα ζητάει πράξεις και αποτελεσματικότητα στο γήπεδο. Το έχει ξαναπεί άλλωστε. Τα λόγια και οι υποσχέσεις πρέπει να σταματήσουν.

 

To Top