Δουλειά στη νοοτροπία και υπομονή ζήτησε ο Κατσαβάκης! (video)

Στην συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Κατσαβάκης ανέλυσε την μέτρια εμφάνιση του Άρη, τονίζοντας πως χρειάζεται δουλειά στη νοοτροπία εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και υπομονή από όλους για να αρχίσει η ομάδα να παίρνει τα πάνω της.

Ο Σερραίος τεχνικός υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως “δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη, αλλά βελτιώσαμε την εικόνα μας με την αλλαγή του Πουλίδο που έπαιξε πίσω στην άμυνα. Η παρουσία του Νταμαρλή μας βοήθησε να έχουμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Μαζί με τον Κοέλιο, ηρεμήσαμε το παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα, χωρίς πάντως να δείξουμε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Χρειαζόμαστε δουλειά στη νοοτροπία μέσα και έξω από το γήπεδο και υπομονή”.

Ρωτήθηκε για το αν τελικά το πρόβλημα του Άρη είναι η δημιουργία φάσεων και όχι το γκολ και απάντησε πως “θα έρθουν παιχνίδια που θα βγάλουμε ευκαιρίες. Σήμερα υπήρχαν παίκτες που ενώ έχουν καλή τεχνική κατάρτιση έκαναν πολλά λάθη. Με το που πατήσαμε τη μπάλα κάτω και δεν κάναμε μεγάλες μπαλιές, δημιουργήθηκαν οι ευκαιρίες και με τον Γιαννιώτα που διεισδύει. Θέλουμε δουλειά και υπομονή”.

Σε ερώτηση για την χρησιμοποίηση των τριών ξένων (Αγκάνθο, Πουλίδο, Κοέλιο) είπε ότι “τα παιδιά ήρθαν πολύ αργά, αλλά ρισκάρισα και τους έβαλα από την αρχή. Ο φορ (Αγκάνθο) είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά δεν έχει ακόμα δυνάμεις. Ο Κοέλιο ήρθε και αυτός αργά, ενώ ο Πουλίδο προέρχεται από τράβηγμα. Κανείς τους δεν είναι σε πλήρη φόρμα. Σε αυτή τη φάση και εμείς όπως και η ΑΕΚ, τεστάρουμε ποια παιδιά μπορούν να ανταποκριθούν για να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας”.

 

To Top