Δουλειά, ψυχολογία, αποτελέσματα

Και τώρα τα κεφάλια μέσα… Με διπλή προπόνηση αρχίζει την Τετάρτη η τελική προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η συνταγή; «Σκληρή δουλειά, βελτίωση της ψυχολογίας, ώρα για αποτελέσματα».

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχαν χθες Τρίτη τη δυνατότητα να αποφορτιστούν ψυχολογικά με μετά από το σοκ της ισοφάρισης στο 93’ του αγώνα στο Παγκρήτιο και επιστρέφουν στο γήπεδο με πιο καθαρό μυαλό.
Ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας να δουλέψει αρκετά σε ό,τι αφορά το ψυχολογικό κομμάτι των ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να τους προετοιμάσει όσο το δυνατό καλύτερα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι τρεις βαθμοί σε τέσσερις αγώνες, χωρίς μάλιστα νίκη έχει δικαιολογημένα προκαλέσει μεγάλη και η επιθυμία του Έλληνα τεχνικού είναι να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεπεραστεί και το εμπόδιο αυτό.

Ακόμη, οι… ειδικές συνθήκες του ντέρμπι θα αναλυθούν από τον Τσιώλη, ειδικά σε ποδοσφαιριστές που θα παίξουν για πρώτη φορά σε τέτοιο ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιώλης απέφυγε να μιλήσει στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας, μια και ήταν νωπές οι όχι ευχάριστες μνήμες από τον αγώνα της Κρήτης. αφού είχαν περάσει ελάχιστες ώρες από το σοκ της Κρήτης. Το πιο πιθανό είναι ότι θα τους μιλήσει σήμερα, επικεντρώνοντας την ομιλία του στον αγώνα της Κυριακής.

To Top