“Δούλεψα σκληρά το καλοκαίρι, θα μου δοθούν οι ευκαιρίες”

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης είναι πεπεισμένος ότι η δουλειά που έκανε σε ατομικό επίπεδο το καλοκαίρι θα βγει και μέσα στην ομάδα και θα πάρει τις ευκαιρίες από τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε πως “υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για προπονήσεις και δουλειά. Ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή και ελπίζω όλα να πάνε καλά”.

Για τη δεύτερη προετοιμασία του με τον Άρη και τις απαιτήσεις που υπάρχουν: «Όντως είναι μεγαλύτερες οι απαιτήσεις. Φέτος είναι η δεύτερη μου προετοιμασία και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για τις ευκαιρίες που περιμένει να πάρει φέτος: «Δούλεψα σκληρά όλο το καλοκαίρι. Ο προπονητής πιστεύω θα με πιστέψει και θα μου δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες».

Για το γεγονός ότι είναι από τις λίγες επιλογές όσον αφορά τα πλάγια: «Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες για τα πλάγια. Η ομάδα ψάχνει, αλλά μακάρι εγώ να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τους πολλούς νεαρούς παίκτες της ομάδας: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Είμαστε όλοι ισάξιοι και μακάρι να παίξουν όσοι περισσότεροι νεαροί γίνεται».

Για τον ίδιο και τι πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του: «Πρέπει να βελτιώσω την ταχύτητα μου, την αυτοπεποίθηση μου και γενικά πολλά μέρη του παιχνιδιού μου».

Για το τι πρέπει αλλάξει σε σχέση με την περσινή χρονιά: «Πέρυσι δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από τον κόσμο, αλλά όλα πήγαν καλά. Φέτος πρέπει να είμαστε δεμένοι και να υπάρχει ηρεμία».

Για την οργάνωση που υπάρχει στον φετινό Άρη: «Υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση. Όλοι, μας στηρίζουν απόλυτα και μας εμπιστεύονται».

 

To Top