«Δράμα η… ψυχολογία στη Δόξα»

Για το αυριανό παιχνίδι του Καυταντζογλείου μίλησε ο Γιώργος Κατσικογιάννης από την πλευρά της Δόξας Δράμας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση…

«Ότι μπορούμε δίνουμε, όμως είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμα. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στον Άρη και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Όποιος το θέλει πιστεύω περισσότερο, θα είναι αυτός που θα το κερδίσει. Σίγουρα είναι πλεονέκτημα ότι παίξαμε πριν λίγο καιρό ξανά» είπε χαρακτηριστικά ο Κατσικογιάννης στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού υπογραμμίζοντας ακόμη ότι:

«Ξέρουμε τον Άρη, του παίκτες του και θα πάμε διαβασμένοι καλά για να πάρουμε κάτι θετικό. Μας ενδιαφέρει πως θα αγωνιστούμε εμείς και θα τα δώσουμε όλα, ώστε να πάρουμε επιτέλους ένα τρίποντο. Είμαστε σε κακή ψυχολογική κατάσταση, γιατί όσο δεν έρχεται το καλό αποτέλεσμα σε παίρνει από κάτω. Υπάρχει θέληση και κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά. Είμαστε μία νεανική ομάδα, που βλέπουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο. Πρέπει όμως επιτέλους να πάρουμε και μία νίκη ώστε να ανέβουμε και λίγο στη βαθμολογία».

 

To Top