ΒΟΛΕΙ

Δράμπας και Εξαδάκτυλου για στο Final 4 βόλεϊ κορασίδων: “Πρόκληση για τον Άρη”

To Final 4 Κ18 Κοριτσιών είναι προ των πυλών (27, 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου) και ο προπονητής του Άρη, Θανάσης Δράμπας, με την αρχηγό, Δήμητρα Εξαδάχτυλου, μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ για την πρόκληση που έχει μπροστά της η κιτρινόμαυρη ομάδα.

Ο Θανάσης Δράμπας τόνισε:

«Είμαστε χαρούμενοι που η ομάδα μας δίνει το παρών σε ακόμα ένα Final 4. Αξίζουν όμως συγχαρητήρια όλες οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο φετινό πρωτάθλημα κορασίδων, καθώς η αποχή εξαιτίας της πανδημίας ήταν μεγάλη και η προσπάθεια όλων των κοριτσιών αξίζει συγχαρητήρια. Όσο αναφορά το Final 4, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, καθώς όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να ευχαριστηθούμε τους αγώνες και στο τέλος αυτής της μίνι διοργάνωσης να μην αδικήσουμε τον εαυτό μας και να κατακτήσουμε την θέση που μας αξίζει».

Η Δήμητρα Εξαδάχτυλου επισήμανε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για την συμμετοχή της ομάδας μου στο Final 4 μετά από την απουσία εξαιτίας του κόβιντ. Η συμμετοχή μας στο Final 4 ήταν κάτι που το πιστεύαμε και το θέλαμε πολύ. Πιστεύω στην ομάδα μου και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλους τους αγώνες . Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς και ας νικήσει η καλύτερη ομάδα».

To Top