Δράμπας: «Τα κορίτσια έβγαλαν ψυχή, είναι σημαντική νίκη»

Ο Θανάσης Δράμπας μίλησε για τη σπουδαία νίκη-ανατροπή του Άρη επί του Παναθηναϊκού στη χθεσινή πρεμιέρα της Volleyleague Γυναικών.

«Μπήκαμε σφιγμένοι στην αρχή του αγώνα και στα δύο πρώτα σετ δεν δείξαμε το κανονικό μας πρόσωπο. Στη συνέχεια ηρεμήσαμε και καταφέραμε να βρούμε τη χημεία μας. Τα κορίτσια έβγαλαν ψυχή» ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο προπονητής του Άρη.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Όταν είχε ο Παναθηναϊκός ματς μπολ τα κορίτσια δεν έδιναν περιθώρια και αφού μειώσαμε σε 2-1, πήραμε τα πάνω μας και φτάσαμε στη νίκη. Είναι σημαντική νίκη αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από δύο βαθμούς. Το μυαλό μας είναι τώρα στο παιχνίδι με τις Αμαζόνες και πρέπει να πάμε να το κερδίσουμε».

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δερμάτης είπε: «Μετά το δεύτερο σετ έπεσε ο ρυθμός μας και δεν μπορέσαμε μέχρι το τέλος να τον ξαναβρούμε. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το τρίτο σετ αλλά σε καίρια σημεία κάναμε κρίσιμα λάθη και να το χάσουμε. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για το πρωτάθλημα και πιστεύω με τον καιρό θα είμαστε καλύτεροι».

To Top