Δράμπης: «Ζητείται ομοιογένεια»

Για την έλλειψη ομοιογένειας και πειθαρχίας στην ομάδα του Άρη, μίλησε ο Κώστας Δράμπης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κίτρινων, αναφέρθηκε και στην απουσία Ελλήνων παικτών στις ομάδες.

«Υπήρξε άναρχη προετοιμασία. Ήρθαν καινούργιοι ποδοσφαιριστές- «κελεπούρια» στην ομάδα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να δέσει η ομάδα μεταξύ της. Επίσης πρέπει να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση των παικτών. Η ομάδα είναι αργή και χρειάζεται να τρέχει. Μόνο έτσι κερδίζεις» είπε μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Έκανε αναφορά στους πολλούς ξένους στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ποδόσφαιρο τείνει να αφελληνιστεί. Από τους περίπου 240 παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος, οι 160 και παραπάνω, είναι ξένοι. Δεν μπορεί να υπάρχει η επιθυμητή συνεργασία όταν οι παίκτες προέρχονται από διαφορετικό πολιτισμό. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Άρης δέχτηκε τρία γκολ από στημένες φάσεις, στις οποίες υπήρξε παντελής έλλειψη συνεργασίας. Στον πάγκο υπάρχουν πάντα 4-5 διερμηνείς. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να υπάρχει απειθαρχία στην ομάδα. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

Για το μέλλον της ομάδας του Άρη στο πρωτάθλημα: «Δεν υπάρχει πλήρες ρόστερ. Πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Δεν υπάρχει σταθερός κορμός στην ομάδα. Τώρα, με την αλλαγή προπονητή, θα χρειαστούν 2-3 αγώνες με πολλές αλλαγές, μέχρι ο προπονητής να καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο σχήμα. Προσωπικά εξεπλάγην με τον τρόπο που παρατάχθηκε ο Άρης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Από τον Ιανουάριο, και με τις σωστές προσθήκες, πιστεύω πως η ομάδα θα βρει τα πατήματά της».

Για την επέτειο της νίκης επί της Περούτζια, είπε: «Ο Άρης έχει πολλά γενέθλια. Τα παλιά χρόνια η ομάδα ήταν χτισμένη σαν οικογένεια, γι’ αυτό και έχανε δύσκολα. Η ομάδα δεν έχει κατακτήσει τίτλους παλαιότερα λόγω παρασκηνίου».

To Top