Δράμπης και Μπιμπισίδης για τον Άρη της επόμενης μέρας

Η σελίδα γύρισε, η διοίκηση στον Αρη, άλλαξε. Δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των κιτρίνων, με διαφορετικές πορείες, από διαφορετικές εποχές και ξεχωριστά βιώματα, μίλησαν για τους κίτρινους.

Αναλυτικά τα όσα είπαν στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού:

«Οι παλαίμαχοι του Αρη, παραδοσιακά, προσπαθούν να βοηθούν τις εκάστοτε διοικήσεις και αυτό θα πράξουμε στη νέα προσπάθεια που επιχειρεί ο κ. Ηλιάδης», λέει αρχικά ο Κώστας Δράμπης για να εξειδικεύσει στη συνέχεια: «Το θέμα είναι να μπορέσει να ξεφύγει η ομάδα από τα δεινά που την έχουν πνίξει και απ΄ ότι μαθαίνω τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Τα υπόλοιπα είναι συναισθηματισμοί οι οποίοι είναι πάντα υπέρ του κίτρινου! Το πολύ θετικό είναι ότι πάντοτε βρίσκονται πρόθυμοι, ορεξάτοι Αρειανοί για να βοηθήσουν, να τρέξουν και να σηκώσουν τον σύλλογο. Ο Αρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα, όσον αφορά τον κόσμο που κουβαλάει μαζί του, η ιστορία του αγγίζει, πια, τα 100 χρόνια και δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η ομάδα σβήσει. Αισιοδοξώ..», καταλήγει.

Από τη δική του πλευρά ο Κυριάκος Μπιμπισίδης, έχοντας πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση της ομάδας, όντας μέχρι πριν από λίγες ημέρες τεχνικός διευθυντής αυτής, λέει: « Εγώ κλήθηκα από τη διοίκηση, που ήταν τότε, να βοηθήσω στα τρία τελευταία παιχνίδια και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο. Νομίζω ότι όλα πήγαν κατ΄ ευχήν, η ομάδα σώθηκε και εύχομαι οι άνθρωποι που θα εμπλακούν από εδώ και πέρα να κάνουν το καλύτερο, ώστε ο Αρης να μην ξαναπεράσει τα ίδια, ποτέ. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση του κ. Ηλιάδη, όπως το ίδιο εύχονται όλοι οι Αρειανοί. Θεωρώ πως τα πράγματα πρέπει να τρέξουν πιο γρήγορα, διότι η ομάδα πρέπει να ετοιμαστεί για το νέο πρωτάθλημα».

To Top