Δρακουλίδου: «Διψάμε για την νίκη, έχουμε πολύ διάθεση να φτάσουμε ψηλά την ομάδα, εκεί που της αξίζει»

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, μίλησε για την επιτυχημένη πορεία στο ξεκίνημα της σεζόν και το 3Χ3.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για την καλή δουλειά της γυναικείας ομάδας βόλλεϋ: Μία ομάδα που δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις, γίνεται και φέτος πολύ οργανωμένη δουλειά, επικρατεί ευχάριστο κλίμα που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Διψάμε για την νίκη, έχουμε πολύ διάθεση να φτάσουμε ψηλά την ομάδα, εκεί που της αξίζει και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Για το αν περίμεναν συνεχόμενες σαρωτικές νίκες: Με το χέρι στην καρδιά θα το πω, βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση, σίγουρα είναι ένα ιδανικό ξεκίνημα. Ελπίζω να μας προϊδεάζει για μία εξίσου καλή πορεία, να συνεχίσουμε έτσι εύχομαι. Ένα καλό ξεκίνημα είναι δυνατό, αλλά δεν σημαίνει ότι θα μας έρθουν όλα εύκολα στην συνέχεια. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ πιο σκληρά, πολύ πιο δυνατά, γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αγώνων.

Οι στόχοι σας είναι υψηλοί, όπως και στο παρελθόν; Είμαστε ξεκάθαροι στους στόχους μας, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, να διεκδικήσουμε την θέση μας στην τετράδα και από εκεί να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα, όπως ακούγεται και φαίνεται, είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες είναι πλήρεις, είναι ολοκληρωμένες και παίζουν εξίσουν πολύ καλά. Από εκεί και πέρα εμείς κοιτάμε την δουλειά μας, θέλουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, να γινόμαστε καλύτερες και ότι είναι να γίνει, θα έρθει. Με τόση δουλειά που ρίχνουμε, το αποτέλεσμα πιστεύω πως θα έρθει.

Υπάρχει δέσιμο και έρχονται θετικά αποτελέσμα; Υπάρχει πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα, είμαστε δεμένες, είμαστε κοντά και στον προπονητή μας και τον Γιάννη Γιαννάκη που μας βοηθάει σε όλα. Θεωρώ ότι είναι ένας συνδυασμός για να φτάσει η ομάδα ψηλά.

Κάλεσμα για την υποστήριξη του κόσμου στο παιχνίδι του Σαββάτου: Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, είναι πολύ σημαντική η παρουσία των φίλων της ομάδας για εμάς, δίνουν τον ρυθμό και εννοείται πως αποδίδουμε καλύτερα. Έτσι, καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, να είναι κοντά μας το Σάββατο 18:00 η ώρα στην Μίκρα, έναντι του Πορφύρα. Αν είναι καλή μας μέρα, έχουμε συγκέντρωση και υπομονή, θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

To Top