Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το Game 3 ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ρεαλ – Τι ζήτησαν οι Ισπανοί

Τα επεισόδια στο δεύτερο παιχνίδι της Μαδρίτης δεν τα προκάλεσαν οι φίλαθλοι. Αυτοί ήταν… κύριοι και κυρίες. Αντίθετα, οι παίκτες των δύο ομάδων δημιούργησαν ένα πρωτόγνωρο -για την Euroleague- σκηνικό εντός αγωνιστικού χώρου. 

Όλα ξεκίνησαν από το σκληρό μαρκάρισμα του Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ, πάνω στον Κέβιν Πάντερ της Παρτίζαν. Ο Αμερικανός απάντησε και στη συνέχεια άρχισε ο… χαμός. Η κορύφωση ήρθε με το απάνθρωπο χτύπημα του Γκερσόν Γιαμπουσέλε στον Ντάντε Έξουμ που δεν ολοκλήρωσε τη μάχη, αλλά την «άναψε» για τα καλά.

Οι δύο προαναφερθέντες (Γιαμπουσέλε και Πάντερ), μαζί και με τους Γκάμπριελ Ντεκ (Ρεάλ) και Ματίας Λεσόρ (Παρτίζαν) είναι τιμωρημένοι από τη διοργάνωση και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Οι υπόλοιποι όμως, το βράδυ της Τρίτης (2/5, 21:30) θα βρεθούν στην Stark Arena του Βελιγραδίου για το τρίτο παιχνίδι της σειράς, που ίσως να είναι και το τελευταίο από τη στιγμή που οι Σέρβοι επικράτησαν και στις δύο αναμετρήσεις επί ισπανικού εδάφους.

Η Ρεάλ πάντως, φαίνεται πως ανησυχεί ιδιαιτέρως για το τι πρόκειται να συναντήσει στο Βελιγράδι, διότι οι οπαδοί των γηπεδούχων έχουν αφήσει πολλά… υπονοούμενα για το επίπεδο της φιλοξενίας που ετοιμάζουν. Στο γήπεδο θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ανάλογα με αυτά που επικρατούν στο τοπικό ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ η Βασίλισσα έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Παρτίζαν, αλλά και από της Αστυνομικές Δυνάμεις έξτρα προστασία.

Μάλιστα, η λίστα με τις απαιτήσεις της αποκαλύφθηκαν μέσω της ισραηλινή ιστοσελίδας «Walla» και είναι η κάτωθι…

  • Με το που αφιχθεί η αποστολή στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» του Βελιγραδίου ένα λεωφορείο θα παραλάβει την ομάδα από τον χώρο στάθμευσης του αεροσκάφους μέχρι την πύλη και από εκεί securities θα φροντίσουν ώστε να μη έρθει κανένα μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης σε επαφή με τον κόσμο.
  • Κατά τις μετακινήσεις της ομάδας, αρχής γενομένης με την διαδρομή από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, αστυνομική συνοδεία θα ελέγχει την κυκλοφορία, ενώ και στις προπονήσεις του ισπανικού συλλόγου θα υπάρχει στενή παρακολούθηση. Το ίδιο και στις μετακινήσεις από το ξενοδοχείο στο γήπεδο ή από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο για την τελευταία διαδρομή.
  • Όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, έξω και γύρο από το ξενοδοχείο που εγκατασταθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι θα υπάρχει ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας για να διαφυλαχθεί τυχόν απειλητική συμπεριφορά οπαδών της Παρτίζαν.
  • Αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις, ανάλογες με τα τοπικά ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, θα κάνουν την εμφάνισή τους αρκετές ώρες πριν την έναρξη του ματς στην Stark Arena. Επίσης, προβλέπετε και ενισχυμένη ασφάλεια κοντά στον πάγκο των φιλοξενουμένων καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.
To Top